„MREŽA PODRŠKE I SURADNJE ZA ŽRTVE I SVJEDOKE KAZNENIH DJELA“ / INFORMACIJE O USLUGAMA I NAČINU NJIHOVA PRUŽANJA

Datum objave: 23. 4. 2020.

Iako zbog pandemije korona virusa do daljnjega ne primamo korisnike/ce u uredu, i dalje smo tu za vas!

U okviru programa Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela, kojeg financira Ministarstvo pravosuđa, i dalje pružamo psihološko i pravno savjetovanje, informacije o pravima koje žrtve i svjedoci kaznenih djela i prekršaja nasilja u obitelji imaju kao i informacije praktične i tehničke naravi.

– ZA PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE ILI PSIHOSOCIJALNU PODRŠKU obratite nam se na broj SOS telefona 047/655 925 dostupan od 0-24 h ili na e- mail adresu: savjetovaliste.korak@gmail.com

– ZA PRAVNI SAVJET ILI DRUGU POTREBNU INFORMACIJU obratite nam se na broj 047/600 392 u uredovno radno vrijeme te na e- mail adresu: podrska.korak@gmail.com.

Sudovi rade samo po hitnim postupcima tako da se rasprave/ročišta odgađaju za sve ostale predmete, a o novim terminima rasprava/ročišta, stranke će biti obaviještene na način da će im sudovi poslati pozive s novim terminima.

Napominjemo: ŽGK „Korak“ podršku pruža I ŽENAMA I MUŠKARCIMA– punoljetnim osobama, s područja KARLOVAČKE I LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE.

Informacije o tome koje još udruge te u kojim županijama pružaju podršku žrtvama i svjedocima, možete vidjeti na web stranici Programa: http://mrezapodrskeisuradnje.com/.