OBAVIJEST: Tim ŽGK “Korak” i dalje je tu za vas!

Datum objave: 23. 3. 2020.

Drage sve i dragi svi!

Ovim putem još jednom poručujemo: TU SMO ZA VAS!
Naše stručne i educirane djelatnice organizirano i vrijedno rade svim raspoloživim resursima i kanalima.

Ukoliko vam je potrebno:
psihološko savjetovanje ili psihosocijalna podrška, slobodno nam se obratite od ‼️0 do 24‼️ na broj SOS telefona:📳 047/655 925 ili na e- mail adresu: savjetovaliste.korak@gmail.com

pravni savjet ili druga potrebna informacija, dostupni smo na broju 047/600 392 i e- mail adresi: podrska.korak@gmail.com u uredovno radno vrijeme.

Uvažavajući i poštujući donesene mjere nadležnih tijela, sva savjetovanja i informiranje obavljamo telefonski (ili e- mailom, messengerom..), radi vaše i naše sigurnosti. No, kako ste i sami jučer svjedočili u medijima, nasilje nažalost ne miruje ni u vrijeme pandemije ni potresa. Stoga naglašavamo da za hitne slučajeve radimo i osobno. Ukoliko doživljavate nasilje, nemojte se ustručavati nazvati nas. Za najpotrebitije su naša vrata uvijek otvorena.

Drage sve i dragi svi,
ovo je trenutak da pokažemo solidarnost i preuzmemo odgovornost za sebe i druge. Još jednom vas molimo da se pridržavate donesenih mjera i odluka samozaštite i zaštite. Redovito se informirajte na službenim stranicama, npr. www.koronavirus.hr, www.hzjz.hr gdje su vam dostupne provjerene informacije.

😷 Budite nam zdravi i mislite na sebe i druge! 😷

Tim ŽGK “KORAK”