Obavijest u projektu “Nova znanja za jednake mogućnosti”

Datum objave: 19. 3. 2020.

Obavještavamo sve korisnike i korisnice projekta “Nova znanja za jednake mogućnosti” kako se do daljnjeg ne odrzavaju programi strucnog osposobljavanja niti Program za razvoj mekih i prenosivih vjestina, a uslijed situacije vezane uz rizik zaraze virusom COVID-19.
Hvala vam svima na strpljenju i razumijevanju. Cim se situacija smiri, obavijestiti cemo vas o nastavku programa.
Individualna savjetovanja odvijaju se telefonski pa ocekujte pozive svojih trenerica. Za sve dodatne info nazovite na 047600392.
Do tada, cuvajte sebe i druge, perite ruke i poduzmite sve druge oblike zastite. Ostanite zdravi!

Nova znanja za jednake mogućnosti traje od 6.9.2018.g. – 6.9.2020.g., ukupna vrijednost mu je 1.463.255,00 kn, te je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020. Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Karlovačke i Sisačko- moslavačke županije. Korisnici projekta su 32 nezaposlene osobe na području Karlovačke županije te 32 na području Sisačko-moslavačke županije. Korisnici projekta su nezaposlene osobe, uključujući dugotrajno nezaposlene, žrtve nasilja u obitelji te korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu.