OBAVIJEST ZA KORISNIKE/CE PROJEKTA “NOVA ZNANJA ZA JEDNAKE MOGUĆNOSTI”

Datum objave: 24. 4. 2020.

Obavještavamo korisnike i korisnice projekta „Nova znanja za jednake mogućnosti“ kako smo nastavili aktivnosti Programa za razvoj i unapređenje mekih i prenosivih vještina. Naše trenerice za zapošljavanje, Anita i Mateja, odrađuju individualna savjetovanja te se uskoro očekuje i grupni rad kao i nastavak provedbe programa osposobljavanja koji provodi POUKA Pučko otvoreno učilište Karlovac.

Također, obavještavamo vas da smo poduzeli potrebne mjere zaštite vezano za COVID- 19, kako bismo očuvali vaše i naše zdravlje. Za sve dodatne informacije vezane uz projekt nazovite na 047600392 ili pišite na korak.marginalizirane@gmail.com i u Messenger našeg facebook profila Ženska grupa Karlovac Korak- Odjel za razvoj i projekte.

Nova znanja za jednake mogućnosti traje od 6.9.2018.g. – 6.9.2020.g., ukupna vrijednost mu je 1.463.255,00 kn, te je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020. Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Karlovačke i Sisačko- moslavačke županije. Korisnici projekta su 32 nezaposlene osobe na području Karlovačke županije te 32 na području Sisačko-moslavačke županije. Korisnici projekta su nezaposlene osobe, uključujući dugotrajno nezaposlene, žrtve nasilja u obitelji te korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Čuvajte sebe i druge!