Održan partnerski sastanak u sklopu programa „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“

Datum objave: 28. 2. 2019.

Dana 27. veljače 2019.g. , voditeljica aktivnosti programa „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“ ispred ŽGK “Korak” i psihologinja na Programu sudjelovale su u Zagrebu na prvom partnerskom sastanku  druge godine provedbe Programa.

Teme partnerskog sastanka bile su evaluacija prve godine provedbe programa te plan provedbe aktivnosti za drugu godinu. Na sastanku su sudjelovali/e predstavnice nositeljice Programa –  Ženske sobe -Centar za seksualna prava, predstavnici/e svih deset organizacija koje Program provode u partnerstvu sa nositeljicom te predstavnice Ministarstva pravosuđa.

Partnerski sastanak održan je u okviru programa „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“  kojeg financijski podržava Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske. Ženska soba – Centar za seksualna prava je nositeljica programa, a partnerske organizacije na projektu su:  Udruga za podršku žrtvama i svjedocima; Centar za građanske inicijative Poreč; Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN; DEŠA – Dubrovnik; Udruga HERA Križevci – za zaštitu i promicanje ljudskih prava; Informativno pravni centar; Ženska grupa Karlovac KORAK; S.O.S. Virovitica – savjetovanje, osnaživanje, suradnja; SOS telefon za žene žrtve nasilja Krapinsko – zagorske županije, Zagorje; Udruga ZvoniMir.