ODRŽANA 1. RADIONICA PROGRAMA ZA RAZVOJ I UNAPREĐENJE MEKIH I PRENOSIVIH VJEŠTINA U KARLOVCU

Datum objave: 05. 4. 2019.

Danas, 5.4.2019.g. , održana je prva u nizu radionica unutar Programa za razvoj i unapređenje mekih i prenosivih vještina. Na radionici su sudjelovali korisnici projekta Nova znanja za jednake mogućnosti UP.02.1.1.06.0065, a tema radionice je bila upoznavanje. Korisnike smo upoznali sa projektnim aktivnostima te smo odradili zanimljivu vježbu upoznavanja. Hvala našim korisnicima na uloženom vremenu i trudu. Hvala i našem partneru u projektu, Centru za socijalnu skrb Karlovac, na ustupljenom prostoru za radionice.

Podsjećamo da je ovo druga grupa korisnika od ukupno 4 s područja Karlovačke županije. Ukoliko imate i vi želju priključiti se, još uvijek možete dolaskom u ured ŽGK “Korak”. Napominjemo da imate osigurani besplatni prijevoz kombijem na i s radionica i edukacija. Više informacija o projektu donosimo u nastavku.

Nova znanja za jednake mogućnosti traje od 6.9.2018.g. – 6.9.2020.g., ukupna vrijednost mu je 1.463.255,00 kn, te je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020. Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Karlovačke i Sisačko- moslavačke županije. Korisnici projekta su 32 nezaposlene osobe na području Karlovačke županije te 32 na području Sisačko-moslavačke županije. Korisnici projekta su nezaposlene osobe, uključujući dugotrajno nezaposlene, žrtve nasilja u obitelji te korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Sve dodatne informacije možete dobiti kroz Poziv korisnicima, na Korakovom broju telefona 047 600 392, na našoj web stranici https://www.grupakorak.hr/  , na e-mail adresi  korak.marginalizirane@gmail.com , te kod naših partnera: CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB SISAK I CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB KARLOVAC.