ODRŽANA 4. RADIONICA PROGRAMA ZA RAZVOJ I UNAPREĐENJE MEKIH I PRENOSIVIH VJEŠTINA U KARLOVCU

Datum objave: 20. 2. 2019.

Danas, 20.2.2019.g., održana je četvrta radionica u Karlovcu, u Centru za socijalnu skrb Karlovac, unutar Programa za razvoj i unapređenje mekih i prenosivih vještina. Na radionici su sudjelovali korisnici projekta Nova znanja za jednake mogućnosti UP.02.1.1.06.0065, a tema radionice je bila upravljanje vremenom.  Korisnici su kroz radionicu naučili kako bolje upravljati svojim vremenom, koji su kradljivci vremena te su zapravo shvatili da dio svojeg vremena troše na bespotrebne stvari. Do sada nisu pridavali preveliku važnost tomu, a nakon radionice su shvatili da zapravo mogu imati puno više vremena, ako dobro upravljaju svojim vremenom.

Sutra, 21.2.2019., imamo četvrtu radionicu u Sisačko-moslavačkoj županiji, u Centru za socijalnu skrb Sisak na temu upravljanja vremenom.

Više informacija o projektu donosimo u nastavku.

Nova znanja za jednake mogućnosti traje od 6.9.2018.g. – 6.9.2020.g., ukupna vrijednost mu je 1.463.255,00 kn, te je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020. Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Karlovačke i Sisačko- moslavačke županije. Korisnici projekta su 32 nezaposlene osobe na području Karlovačke županije te 32 na području Sisačko-moslavačke županije. Korisnici projekta su nezaposlene osobe, uključujući dugotrajno nezaposlene, žrtve nasilja u obitelji te korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Sve dodatne informacije možete dobiti kroz Poziv korisnicima, na Korakovom broju telefona 047 600 392, na našoj web stranici https://www.grupakorak.hr/  , na e-mail adresi  korak.marginalizirane@gmail.com , te kod naših partnera: CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB SISAK I CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB KARLOVAC.