ODRŽANA JE 8. RADIONICA PROGRAMA ZA RAZVOJ I UNAPREĐENJE MEKIH I PRENOSIVIH VJEŠTINA U KARLOVCU I SISKU

Datum objave: 14. 3. 2019.

U sklopu projekta “Nova znanja za jednake mogućnosti” održana je 8. radionica 13.03.2019.   u Karlovcu, u Centru za socijalnu skrb Karlovac te 12.03.2019. u Sisku, Centru za socijalnu skrb Sisak.
Tema radionice je bila osobni ciljevi i to je zadnja radionica sa prvom grupom. Vrijeme nam je brzo prošlo, a korisnici su zadovoljni, jer su nadogradili postojeće znanje i naučili nešto novo.

Podsjećamo da je ovo bila tek prva grupa korisnika od ukupno 4 grupe s područja Karlovačke županije te Sisačko – moslavačke županije te ukoliko imate želju, još uvijek nam se možete priključiti u projekt, dolaskom u ured ŽGK “Korak” ili kod naših partnera Centru za socijalnu skrb Karlovac i Centru za socijalnu skrb Sisak.

Napominjemo da imate osigurani besplatni prijevoz kombijem na sve radionice i edukaciju. Više informacija o projektu donosimo u nastavku.

Nova znanja za jednake mogućnosti traje od 6.9.2018.g. – 6.9.2020.g., ukupna vrijednost mu je 1.463.255,00 kn, te je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020. Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Karlovačke i Sisačko- moslavačke županije. Korisnici projekta su 32 nezaposlene osobe na području Karlovačke županije te 32 na području Sisačko-moslavačke županije. Korisnici projekta su nezaposlene osobe, uključujući dugotrajno nezaposlene, žrtve nasilja u obitelji te korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Sve dodatne informacije možete dobiti kroz Poziv korisnicima, na Korakovom broju telefona 047 600 392, na našoj web stranici https://www.grupakorak.hr/  , na e-mail adresi  korak.marginalizirane@gmail.com , te kod naših partnera: CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB SISAK I CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB KARLOVAC.