Održana početna konferencija u projektu Nova znanja za jednake mogućnosti

Datum objave: 02. 10. 2018.

1. listopada 2018.g. u prostorijama Ženske grupe Karlovac “Korak” održana je početna konferencija projekta Nova znanja za jednake mogućnosti, financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020. Na konferenciji su predstavljeni ciljevi projekta, doprinos, glavne aktivnosti, kao i uloga partnerskih organizacija. Tako su ispred Centra za socijalnu skrb Karlovac sudjelovale ravnateljica Mirjana Pogačić te djelatnica Dijana Gorščak, a ispred Centra za socijalnu skrb Sisak ravnateljica Alenka Ljubešić te djelatnica Mašenka Sekulić koje su pojasnile svoju ulogu u projektu kao i očekivani doprinos. Ispred Koraka je govorila Monika Vlašić Dropulja, voditeljica projekta. Nakon konferencije održan je i početni sastanak projektnog tima.

Projekt Nova znanja za jednake mogućnosti će se provoditi na području Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije u trajanju 24 mjeseca (do 5.9.2020. g.).  Ukupna vrijednost  projekta je 1.463.255,00 kn, a u potpunosti je financiran bespovratnim sredstvima Europske unije. 

Detalje s tiskovne konferencije popratite na stranicama medija.

http://kaportal.rtl.hr/predstavljen-novi-projekt-koraka-i-centra-za-socijalnu-skrb-lakse-do-posla-za-korisnike-socijalnog-programa/