Održana završna konferencija za medije u projektu Zakoračimo u život bez nasilja – unapređenje usluge psihološkog savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja

Datum objave: 20. 4. 2022.
Danas je u Glazbenom paviljonu u poznatoj zelenoj Promenadi grada Karlovca održana konferencija za medije. Cilj konferencije bio je predstaviti rezultate projekta Zakoračimo u život bez nasilja – unapređenje usluge psihološkog savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja, a koji je trajao 24 mjeseca.
Sudionice konferencije-predstavnice Koraka, Udruga ZvoniMir te Udruga žena NIT Korenica govorile su o iskustvima u radu te predstavile rezultate projekta. Još jednom partnerima zahvaljujemo na suradnji, razmjeni znanja te podršci. Kroz projekt smo prošli i pandemiju, a održali svoj rad na zavidnom nivou. Dobra suradnja je sve to olakšala, ako ne i omogućila.
Hvala i medijima što su pratili aktivnosti projekta i o istima izvještavali!
*********************
Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 1. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.477.085,50 kn i u potpunosti je financiran sredstvima Europske unije. Projekt se provodi u partnerstvu sa Udrugom ZvoniMir iz Knina i Udrugom žena NIT iz Korenice, te se provodi na području Karlovačke, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije.