ODRŽANE SU 6., 7. I 8. RADIONICA PROGRAMA ZA RAZVOJ I UNAPREĐENJE MEKIH I PRENOSIVIH VJEŠTINA U KARLOVCU I SISKU

Datum objave: 27. 5. 2019.

U sklopu projekta “Nova znanja za jednake mogućnosti” održane su 6., 7. i 8. radionica u Karlovcu, u Centru za socijalnu skrb Karlovac te u Sisku, Centru za socijalnu skrb Sisak.
Šesta radionica bila je na temu zamolbe gdje su korisnici naučili kako napisati dobru zamolbu i privući pažnju poslodavca, sedma je bila na temu razgovora za posao gdje su korisnici odradili vježbu i našli se u ulozi poslodavca i kandidatata za posao i osma radionica na temu osobni ciljevi gdje smo razgovorali o važnosti postavljanja ciljeva.

Korisnici su aktivno sudjelovali na radionicama te im zahvaljujemo na trudu i vremenu.

Podsjećamo da je ovo druga grupa korisnika od ukupno 4 grupe s područja Karlovačke županije te Sisačko – moslavačke županije te ukoliko imate želju, još uvijek nam se možete priključiti u projekt, dolaskom u ured ŽGK “Korak” ili kod naših partnera Centru za socijalnu skrb Karlovac i Centru za socijalnu skrb Sisak.

Napominjemo da imate osigurani besplatni prijevoz kombijem na sve radionice i edukaciju. Više informacija o projektu donosimo u nastavku.

Nova znanja za jednake mogućnosti traje od 6.9.2018.g. – 6.9.2020.g., ukupna vrijednost mu je 1.463.255,00 kn, te je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020. Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Karlovačke i Sisačko- moslavačke županije. Korisnici projekta su 32 nezaposlene osobe na području Karlovačke županije te 32 na području Sisačko-moslavačke županije. Korisnici projekta su nezaposlene osobe, uključujući dugotrajno nezaposlene, žrtve nasilja u obitelji te korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Sve dodatne informacije možete dobiti kroz Poziv korisnicima, na Korakovom broju telefona 047 600 392, na našoj web stranici https://www.grupakorak.hr/  , na e-mail adresi  korak.marginalizirane@gmail.com , te kod naših partnera: CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB SISAK I CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB KARLOVAC.