PODJELA VOLONTERSKIH KNJIŽICA I POTVRDA O ZAVRŠENOJ EDUKACIJI – Projekt “TOLERANCIJA NA FULL JER NASILJE NIJE COOL!”

Datum objave: 11. 9. 2018.

U sklopu projekta “Tolerancija na full jer nasilje nije cool!”
jučer je održana svečana podjela volonterskih knjižica i potvrda o završenoj edukaciji iz područja prevencije nasilja u vezama mladih u prostoru ŽGK “KORAK”.
Na podjeli je sudjelovala i predstavnica partnerske organizacije LAG Vallis Colapis (u okviru kojeg djeluje Volonterski Centar Kupa), koja je značajno doprinijela edukaciji učenika radionicama o volonterstvu.
25 učenika- trenera, iz 11 srednjih škola Karlovačke županije, za sav trud i angažman koji su uložili kako bi se ovaj projekt kroz proteklih 9 mjeseci uspješno proveo dobilo je volonterske knjižice s upisanim volonterskim satima.
Dvjema učenicama, Nika Lapić i Kupina Nikolina, koje su se najviše istakle svojim zalaganjem, smo se posebno zahvalili uručivanjem prigodnih zahvalnica.
Nakon formalnog dijela slijedilo je ugodno druženje s razmjenom iskustava i novostečenih vještina i znanja uz osvježenje.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim učenicima volonterima te svim školama Karlovačke županije, kao i svim ostalim suradnicima na projektu.