U CZSS Karlovac održana 1. info radionica projekta Nova znanja za jednake mogućnosti UP.02.1.1.06.0065

Datum objave: 07. 11. 2018.

6.11.2018.g. održana je 1. info radionica projekta Nova znanja za jednake mogućnosti i to kod našeg partnera Centra za socijalnu skrb Karlovac. Svrha održavanja info radionice je prikupljanje i odabir korisnika u projektu kroz predstavljanje projekta te njegovih ciljeva, aktivnosti i očekivanih rezultata. Također, ovo je bila prilika da potencijalnim korisnicima pobliže predstavimo njihovu ulogu te benefite sudjelovanja. Radionicu su održali naši treneri za zapošljavanje Davorka i Momir.

Interes za sudjelovanje u projektu možete iskazati osobno u ŽGK „KORAK“ na adresi V. Mačeka 6/II  u Karlovcu,ili dolaskom na organizirane info radionice.

U nastavku donosimo više o projektu.

Nova znanja za jednake mogućnosti traje od 6.9.2018.g. – 5.9.2020.g., ukupna vrijednost mu je 1.463.255,00 kn, te je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020. Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Karlovačke i Sisačko- moslavačke županije. Korisnici projekta su 32 nezaposlene osobe na području Karlovačke županije te 32 na području Sisačko-moslavačke županije. Korisnici projekta su nezaposlene osobe, uključujući dugotrajno nezaposlene, žrtve nasilja u obitelji te korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Sve dodatne informacije možete dobiti kroz Poziv korisnicima, na Korakovom broju telefona 047 600 392, na našoj web stranici https://www.grupakorak.hr/  , na e-mail adresi  korak.marginalizirane@gmail.com , te kod naših partnera: CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB SISAK I CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB KARLOVAC.